E Shtune, 10 Dhetor 2016

Lajme

Rusia vjen me nji mbeshtetje të madhe për Serbinë

Serbia mundet me llogaritë në përkrahjen e Rusisë në ruejtjen e sovranitetit dhe integritetit territorial të saj. Kështu ka ba të ditun Ministria e Punëve...

Rrokum.TV Live

Opinion

Ekonomi

Posta prezenton pullat postare nga bukuritë e Bogës

Përmes pamjeve të tri pullave postare nga emisioni ”Turizmi malor-Boga”, prezentohen bukuritë mahnitëse të parkut natyror Boga. Trembëdhetë katunde të shtrime në Bjeshkët e Rugovës,...

Mos e leni pa e pa

Lajmet Qendrore

video

Lajmet Qendrore (08.12.2016)

Në Fokus

Amerika çon edhe 200 ushtarë n’Siri

Vjen nji lajm i mirë për rrogat e veteranëve!

Përzgjedhja e Editorit

Gjurmët ft. Andos - "Të du sa Kosovën"