E Ejte, 28 Korrik 2016

Lajme

Aprovohet rregullorja për monitorimin e Trepçës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e mbajtun të Ejten ka diskutue lidhun me fatin e Trepçës. Për këtë pikë, simbas...

Shneta

Zbulimi: Ice Bucket Challenge jep frytet e saj

Qysh me flejt për nji minutë!

Qe pse nuk duhet me qëndrue gjatë në dush

Rrokum.TV Live

Jetë o Jetë

Ekonomi

Aprovohet rregullorja për monitorimin e Trepçës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e mbajtun të Ejten ka diskutue lidhun me fatin e Trepçës. Për këtë pikë, simbas...

Lajmet Qendrore

video

Lajmet Qendrore (27.07.2016)

Në Fokus

Kim Kardashian huton fotografët

Vendimi historik i Bashar al-Assad

Dardan Berisha shokon tifozët e Prishtinës

Enca vjen ma superseksi se kurrë…dhe pa…

Diego Costa po largohet nga Chelsea

Gjurmët ft. Andos - "Të du sa Kosovën"