Rrokum HD

"Sonte" me Ridvan Dibra - "Kanuni i Lekes se Vogel"

Në Rrokum TV
NE FOKUS: MIRATIMI I GJYKATES SPECIALE. NE STUDIO NAIM MALOKU POLITIKAN DHE ISH EPROR I UÇK