Live
23°sot
26°nesër

n'Fokus

t'Fundit

Lajmet Sulm kundër UÇK në Global Research: Vrasjet dhe spastrimi i romëve në Kosovë Autori shkruen se UÇK ka dëbue 120.000 nga 150.000 pjestarë, që ai pretendon se komuniteti rom ka pasë në Kosovë deri përpara luftës. Në artikull thuhet gjithashtu, se vetëm në vitin e parë të mbasluftës, në Kosovë u vranë ose u zhdukën ma shumë se 800 romë, ndërsa citon dëshminë e nji romi, i cili thotë se vajza e tij u përdhunue natën prej ushtarëve të UÇK's. 3 Maj 2015 13:28

Rrokum TV

LAJMET QENDRORE (02 05 2015)

Sport

Shpejtë e Mirë