Rrokum HD

Spanja ja banë bajat Italisë!

02 Korrik 2012 - 13:11
Spanja ja banë bajat Italisë!

Spanja e ka mujt Italinë në finalen e “Euro 2012” me rezultat 4:0, tue u ba kështu përfaqësuesja e vetme që arrinë me e mbrojtë titullin e kampionit europian.Spanja dominoi finalen e kampionatit europian që u mbajt në Poloni dhe Ukrainë. Ja bani bajat Italisë me rezultat të bindshëm - 4:0.

Spanja aht përfaqësuesja e vetme e cila arriti me e mbrojtë titullin e kampionit europian dhe njikohësisht me i fitue tri finale njanën mbas tjetrës, bashkë me botnorin 2010.

 

Në Rrokum TV
LAJMET QENDRORE (19. 12. 2014)