Rrokum HD

FBI ka nise investigimin e vdekjes se Dino Asanajt

05 Korrik 2012 - 17:54
FBI ka nise investigimin e vdekjes se Dino Asanajt

 

Hetuesit e FBI (Federal Bureau of Invetsigation) janë në Kosovë, ka konfirmue Ambasada amerikane, shkruen gazeta proqeveritare “Express”. Ata kanë nisë me hetue vdekjen e Dino Asanajt, ish-Shefit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Ekspertat amerikanë menjihere vizituen Departamentin për Mjekësi Ligjore. Aty kanë marrë raportin e autopsisë, prova dhe egzaminime tjera lidhun me rastin.

Ata tashmë kanë ardhur në Kosovë.

 

Në Rrokum TV
*FORT* - RAGMI MUSTAFA: QEVERIA E RE DUHET ME PASE ZYRE PER KOSOVEN LINDORE