Rrokum HD

Bukoshi dhe Haraqija ‘dalin’ nga Qeveria

10 Korrik 2012 - 03:09
Bukoshi dhe Haraqija ‘dalin’ nga QeveriaQeveria e Kosovës, përmes komunikatës për media, ka njoftue zyrtarisht "lirimin" nga Qeveria të dy anëtarëve të Kabinetit Thaçi, Bujar Bukoshit dhe Astrit Haraqisë.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka pranue sot zyrtarisht kërkesën për lirimin nga detyra të Zavendëskryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Bujar Bukoshi dhe lirimin nga detyra të Zavendësministrit të Ministrisë së Financave, Astrit Haraqija deri në përfundimin e procesit gjyqësor”, thuhet në komunikatë.

“Zavendëskryeministri Bukoshi dhe Zavendësministri Haraqija këtë akt e kanë ba për hir të respektimit të procedurave ligjore, që po zhvillohen ndaj tyne dhe me qëllim të krijimit të hapësinës për organet e drejtësisë për me krye misionin e tyne”, vazhdon komunikata. 

Në Rrokum TV
*FORT* - RAGMI MUSTAFA: QEVERIA E RE DUHET ME PASE ZYRE PER KOSOVEN LINDORE