Rrokum HD

Thaçi e kthen Kuçin n'Qeveri

10 Korrik 2012 - 09:51
Thaçi e kthen Kuçin n'QeveriKryeministri Hashim Thaçi ka shqyrtue shkaqet e ofrimit të dorëheqjes së zv/kryeministrit dhe ministrit të drejtësisë, Hajredin Kuçi, që e kishte ofrue me datën 22 Qershor, dhe ka konstatue se shkaqet që e kanë çue Kuçin në dorëheqje tashma nuk egzistojnë, sepse nenet e apostrofueme nga gazetarët në Kodin Penal, janë heqë.Kryeministri Thaçi fton zv/kryeministrin Kuçi me u kthye dhe me vazhdue ushtrimin e funksioneve që ka mbajtë deri sot n’Qeverinë e Republikës së Kosovës.

 

Në Rrokum TV
KRYENEÇËSIA E LISTËS SERBE, DAMTON SHTETIN