Rrokum HD

Xhavit Haliti flet n’Rrokum për vrasjet enigmatike (video)

15 Korrik 2012 - 07:39
Xhavit Haliti flet n’Rrokum për vrasjet enigmatike (video)

Çelet Xhavit Haliti. Në seancën e Kuvendit ku u shtrue çashtja e cimentit dhe embargos ndaj prodhusve të Shqipnisë, xhavit Haliti shfrytëzoi foltoren për me e ba nji rrëfim shumë direkt dhe të sinqertë ku distancohet dhe mohon çfarëdo implikimi në vrasjet e disa figurave që ende nuk janë zbardhë. Mbas Kuvendit, Xhavit Haliti i jep nji intervistë të shkurtë redaktorit të Televizionit Rrokum, Zejdush Kastrati, ku spjegon ma n’hollësi arsyet e rrëfimit. 

Në Rrokum TV
LAJMET QENDRORE (19. 12. 2014)