Rrokum HD

Serbia n’Veri i ka 1000 deri n’2000 agjenta sekretë

17 Korrik 2012 - 11:49
 Serbia n’Veri i ka 1000 deri n’2000 agjenta sekretë


SHBA dhe Gjermania kërkojnë që Serbia me i  tërheqë policët e vet nga veriu i Kosovës shkruen  "Blic". Kjo gazetë shton se Serbia zyrtarisht nuk ka forca të sigurisë në veri, por “ka  ndërmjet 300 dhe 400 punëtorë të angazhuem  të MPB".

Shërbimet  e hueja vlerësojnë se në veri janë ndërmjet 1000 e 2000 agjenta sekretë të Serbisë.

"Blic" thekson se zyrtari i lartë amerikan Philip Gordon gjatë vizitës në Beograd ka kërkuar largimin e këtyre forcave.

 

Në Rrokum TV
*FORT* - RAGMI MUSTAFA: QEVERIA E RE DUHET ME PASE ZYRE PER KOSOVEN LINDORE