Rrokum HD

Personi mbrapa sulmit vetvrasës n’Burgas asht - Mehdi Ghezali, islamist algjerian-suedez (video)

19 Korrik 2012 - 19:08
Personi mbrapa sulmit vetvrasës n’Burgas asht - Mehdi Ghezali, islamist algjerian-suedez (video)


Sulmuesi vetvrasës që vrau veten dhe gjashtë turista izraelit n’Bullgari asht njeriu që i kishte kalue dy vjet në burg në Guantanamo Bay derisa ishte lirue i pafajshëm.
Media bullgare njofton se ky person quhet Mehdi Ghezali, 33 vjeçar, nji islamist algjerian-suedez.

Policia bullgare shpërndau videon e të dyshuemit si person vetëvrasës. Në foto shihet nji mashkull i dobët, me flokë të gjatë të verdhë, rreth të 35’tave,  që ecë poshtë-e-përpjetë nervoz, me nji çantë të madhe të zezë. Kjo video asht marrë nga telekamerat e sigurisë.

Kryeministri i Izraelit Netanyahu nuk vonoi dhe menjihere adresoi Iranin për këtë akt që e vlerësoi terroristë. Teherani mohoi përgjegjësinë për sulmin.

Te gjitha rrugët të çojnë n’Iran, tha Netanyahu në një deklaratë për media. 

Në Rrokum TV
*SHPEJTE E MIRE* - MAKARONA (FARFALLE) ME BROKOLLI