Rrokum HD

Gjykata e Prizrenit vendosë Kodin e Veshjes. Ndalon minifundet, maicat, pantollat e shkurta…

26 Korrik 2012 - 10:37
Gjykata e Prizrenit vendosë Kodin e Veshjes. Ndalon minifundet, maicat, pantollat e shkurta…Gjykata e Qarkut në Prizren ka vendosë Kodin e Veshjes dhe me përcaktrue nji mënyrë ma zyrtare të veshjes në vendin e punës.

Edhe pse gazeta JNK e sjell këtë informatë dhe e karikon, Kodi i Veshjes asht nji rregull shumë i zakonshëm në botën perendimore. Përcaktohet sakt se çka ban, e çka s’ban me veshë në vendin e punës.

Kështu, simbas kësaj gazete,  kjo gjykatë e ka ndalue me ardhë në punë me minifunda, me maica e pantolla të shkurta, e ka ndalue me përdorë telefonin mobil mbrenda hapsinave të gjykatës, e ka ndalue duhanin dhe armët.

Administratori i kësaj gjykate, Agron Zylfiu, tha  kjo ndalesë vlen si për stafin e gjykatës, ashtu edhe për qytetarët që kanë punë në gjykatë.

 

Në Rrokum TV
KRYENEÇËSIA E LISTËS SERBE, DAMTON SHTETIN