Rrokum HD

Le t’ja nisin Lojnat!

26 Korrik 2012 - 22:49
Le t’ja nisin Lojnat!

 


Pishtari i Lojnave Olimpike Londra 2012 i ka ba mbi 10000 km dhe u prit në Pallatin Mbretnor të Britanisë nga Princi William dhe Kate. Pishtari u pershendet edhe nga kryeministri David Cameron.


Pritet që këto Lojna me u mbajt mend për fuqinë e organizimit dhe të rezultateve që kanë me u arritë. Pjesa më e madhe e kostos së së Lojnave u mbulue me paret nga tatimet, diku 9.3 milard funta.Masa të mëdha të sigurisë janë marrë, deri edhe në mbrojtje anti-raketore vendosë mbi disa kulme të lagjeve të ndryshme të Londrës.


16 ditë kemi me qenë me këto Lojna dhe nji auditor prej 1 miliard njerëzish të rruzullit pritet me i pa ato. 

Në Rrokum TV
VETËVENDOSJE BAN THIRRJE ME U RRËZUE QEVERIA