Rrokum HD

Me nderime u varros poeti Ali Podrimja

26 Korrik 2012 - 23:11
Me nderime u varros poeti Ali Podrimja

Me nderime u varros poeti Ali Podrimja. Familjarë, miq, shkrimtarë dhe qytetarë të Kosovës në varrezat e Prishtinës, i dhanë lamtumirën e fundit poetit, i cili vdiq në Francë, derisa po qëndronte në festivalin e poezisë “Zëri i Mesdheut” që zhvillohej në Lodev të Francës. Ali Podrimja lindi me 1942 në Gjakovë ku edhe kaloi rininë. Studioi gjuhë dhe letërsi shqipte n’Universitetin e Prishtinës. Ishte autorë i shumë veprave me poezi, botue në shumë gjuhë të botës.

Në Rrokum TV
*FORT* - RAGMI MUSTAFA: QEVERIA E RE DUHET ME PASE ZYRE PER KOSOVEN LINDORE