Rrokum HD

Bill Clinton uron kosovarët

11 Shtator 2012 - 16:21
Bill Clinton uron kosovarët

Ish presidenti amerikan Bill Clinton, përmes video lidhjes ka urue kosovarët për fundin e mbikëqyrjes ndërkombëtare të pamvarësisë.

“Fundi i mbikëqyrjes ndërkombëtare të pamvarësisë asht mundësi e jashtëzakonshme për Kosovën me gjetë rrugën në rajon e botë. Do ta keni mundësinë për me ndërtue nji vend me ma shumë mundësi për të gjithë. Nji shtet më të fortë dhe ma të sigurt për gjeneratat që po vijnë. Une gjithmonë kam me qenë falënderues që kam pasë mundësinë që si president me luejt nji rol të vogël për me ju ndihmue. Gjithmonë kam me qenë n’anën tuaj”, tha Bill clinton n’urimin e tij.

 

Në Rrokum TV
KRYENEÇËSIA E LISTËS SERBE, DAMTON SHTETIN