E Ejte, 28 Korrik 2016

Lajme

Grupi i Kumanovës: Kush e thotë të vërtetën rrezikon me u...

Shokë dhe familjarë të Sevdail Miftarit tuten se zullumi ndaj tij asht shtue mbasi ka folë në seancën gjyqësore. “Kemi frigë se munden edhe me...

Rrokum.TV Live

Jetë o Jetë

Ekonomi

Aprovohet rregullorja për monitorimin e Trepçës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e mbajtun të Ejten ka diskutue lidhun me fatin e Trepçës. Për këtë pikë, simbas...

Lajmet Qendrore

video

Lajmet Qendrore (28.07.2016)

Në Fokus

Kim Kardashian huton fotografët

Vendimi historik i Bashar al-Assad

Dardan Berisha shokon tifozët e Prishtinës

Enca vjen ma superseksi se kurrë…dhe pa…

Gjurmët ft. Andos - "Të du sa Kosovën"