Rrokum HD
Në Televizionin Rrokum
LAJMET QENDRORE (22. 04. 2014 )NE FOKUS: MIRATIMI I GJYKATES SPECIALE. NE STUDIO NAIM MALOKU POLITIKAN DHE ISH EPROR I UÇKIntervista n\'Blue Sky - Loreta Kacka (Lori), kangëtareMBASDITJA N'RROKUM - KOMISIONI PER NDERMJETESIM. NE STUDIO LINDITA AHMETI
Rrokum TV
Video