Rrokum HD

Hackeri që i ka ‘vjedhë’ dhe botue fotot nudo të aktores Scarlett Johansson – denohet me pare e burg

27 Qershor 2012 - 19:00
Hackeri që i ka ‘vjedhë’ dhe botue fotot nudo të aktores Scarlett Johansson – denohet me pare e burg


Njeriu që i ka ‘vjedhë’ nga emailat e aktores Scarlett Johansson fotot nudo të saj dhe i ka botue n’Internet, denohet. Ai asht i detyruem me ja pague aktores diku 70 mijë dollarë dhe me i ba pesë vjet burg.

Christopher Chaney, 35 vjeç, asht denue se i ka hack’ue fotot e yjeve si Christina Aguilera, Mila Kunis dhe Scarlett Johansson, dhe i ka botue ato nëpër web-faqe me thash-e-theme, n’Internet.

  

Në Rrokum TV
LAJMET QENDRORE (19. 12. 2014)