Rrokum HD

Putin: Perendimi po liget

13 Korrik 2012 - 10:20
Putin: Perendimi po ligetPresidenti Vladimir Putin tha se influenca e Perendimit po bjen, sepse fuqia ekonomike e Perendimit ka ra.

Putin kërkoi nga diplomatët rusë me qenë të vemendshëm nga anmiqtë e Moskës nga koha e Luftës së Ftoftë.

Këto vlerësime Putin i tha në takimin vjetor të ambasadorëve rusë, njofton Rueters.

Ai akuzoi randë Perendimin për aktet unilaterale për me i zgjidhë konfliktet dhe çashtjet botnore, dhe e sheh të randësishme që ato probleme me u zgjidhë mbrenda Kombeve të Bashkueme.

 

Në Rrokum TV
ULTIMATUM QEVERISË