Rrokum HD

Ftojnë me i shkatërrue Piramidat e Egjiptit

13 Korrik 2012 - 10:52
Ftojnë me i shkatërrue Piramidat e EgjiptitSimbas medias arabe, klerika të njoftun muslimanë kanë nisë me ftue shembjen e Piramidave t’Egjiptit, sepse si tha Sheikh Ali bin Said al-Rabi‘i, këto janë “simbole të paganizmit”.

Keto personalitete fetare po e ftojnë presidentin e sapozgjedhun t’Egjiptit Muhammad Morsi, “me i shkatërrue Piramidat”, me përfundue misionin që e pat simbas Kur’anit shoku i profetit Muhammad, Amr bin al-As, që nuk arritën me pushtue Egjiptin dhe me i shkatërrue këto objekte kulti pagan përgjithmonë.

 

Në Rrokum TV
Rrokum Stage - Erzen Shkololli, drejtor i Galerise se Arteve te Kosoves