Rrokum HD

NASA: Grenlanda ka mbetë pa akull

25 Korrik 2012 - 15:53
NASA: Grenlanda ka mbetë pa akull

Xhirimet satelitore që NASA i publikon dëshmojnë se shtresa e akullit mbi Grenland gati asht shkrie krejt. Kjo shkrimje asht ma e madhe se 30 vjet e kalueme bashkë. Ky fakt i ka ba shkencëtarët me e pasë droen e ngritjes së nivelit të detnave.

Kjo shkrimje e akullit në këso përmasa simbas shkencëtarëve ndodh vetëm nji here në 150 vjet dhe nuk asht diçka me u shqetësue, sepse kjo tejkalohet ne vitet e ardhshme. 

Në Rrokum TV
LAJMET QENDRORE (19. 12. 2014)