Rrokum HD

SURFACE – sfida e Microsft ndaj iPAD

19 Qershor 2012 - 06:55
SURFACE – sfida e Microsft ndaj iPAD

Microsoft Corp. prezentoi tabletin e vet që punon me Windows, të quejtun – Surface.

Ky tablet ka ekranin prej 10.6-inch dhe operon me me versionin e fundit Windows 8, tha për publikun shefi egzekutiv i Microsoft, Steve Ballmer, gjatë prezentimit në “Milk Studios”  n’Los Angeles.


Surface mbulohet me nji mbështjellës që njikohësisht asht edhe tastaturë me ‘track pad’. Ky tablet del në treg diku kah fundi i këtij viti.

Prodhuesi ma i madh në botë i softwear’it, Microsoft, ka vendosë me dal në treg me produkt të vetin, tue e pa situatën që iPAD ka nisë me zavendësue lap-top’in. 

Në Rrokum TV
KRITERET E BE’s TË RANDA PËR QEVERINË