Rrokum HD

WordLens – ‘përkthyesi’ juej i xhepit (video)

10 Korrik 2012 - 02:53
WordLens – ‘përkthyesi’ juej i xhepit (video)

Ishte paralajmërue moti, nji aplikacion telefoni që kishte me ju ndihmue përkthimin e çastit të gjuhës që nuk e dini.

Aplikacioni  WordLens sot asht i mundshëm. Ku aplikacion përdorë kamerën e telefonit tuej dhe përkthen aty-për-aty nga frangjishtja, spanjishtja, italishtja dhe anglishtja.

Mendohet shpejtë me u pasunue edhe me gjuhë tjera.

Se si punon dhe qysh përkthen, shih videon.

 

Në Rrokum TV
\"FORT\" - ME BERAT BUZHALEN, BAJRUSH MORINEN, NEXHEMDIN SPAHIUN, ARBEN AHMETIN DHE ASTRIT GASHIN