Rrokum HD

Samsung Galaxy S III me shitje rrokë – 20 milion telefona. Ja kalon edhe iPhone 4

06 Shtator 2012 - 19:45
Samsung Galaxy S III me shitje rrokë – 20 milion telefona. Ja kalon edhe iPhone 4

Samsung i ka shitë ma shumë se 20 milion telefona të tipit Samsung Galaxy S III, njofton kompania.

Me 200,000 copë telefona të shitun në ditë, ky telefon i kompanisë Samsung po shitet ma shpejtë dhe ma shumë se krejt modelet tjera.

Kompania ban të ditun se 6 milion telefona Galaxy S III pjanë shitë n’Europe, 4.5 milion n’Azi, 4 milion në Amerikën Veriore dhe 2.5 milion n’Kore.

 

Në Rrokum TV
KRYENEÇËSIA E LISTËS SERBE, DAMTON SHTETIN