Rrokum HD

Rita Ora tuj dancue e tuj lue shqip (video)

07 Qershor 2012 - 07:53
Rita Ora tuj dancue e tuj lue shqip (video)


Rita Ora, mbesa e regjisorit të famshëm kosovar Besim Sahatqiu, kudo ka mundësi në botën e muzikës britanike e thekson se asht prej Prishtine, se asht shqiptare dhe se shqiptarët janë nji popull shumë interesant.

Në këtë video ajo spjegon se qysh luhet e dancohet popullorqe në Kosovë.

 

Në Rrokum TV
*SHPEJTE E MIRE* - PETULLA PREJ PERIMEVE