Rrokum HD

Qsymia – hapi që ju ndihmon me u ligë

28 Nandor 2012 - 09:28
Qsymia – hapi që ju ndihmon me u ligë

Hapi ma i ri që doktortë e konsiderojnë ma të efektshmin deri sot, që ju ndihmon me u ligë, ma në fund e fitoi të drejtën nga “Food and Drug Administration” amerikan me dalë në shitje.

Pilula quhet “Qsymia” dhe lejohet për pacientat që janë obisë, përtej ‘mashallahhit’.

Prodhuesi i këtij medikamenti “Vivus Inc.”, tha se se ky hap del në shitje në kuartalin e katërt të këtij viti, por nuk tha sa ka me kushtue.

Pacientat që e kanë marrë “Qsymia” nji vjet rresht kanë hupë 6.7 përqind të peshës së vet, e disa edhe 8.9 përqind. 

Në Rrokum TV
Rrokum Stage - Erzen Shkololli, drejtor i Galerise se Arteve te Kosoves