Asht vend turistik por çmimi i benzines ka me ju befasue!

Shumë prej jush mund t’i njohin ishujt Kanarie dhe Tenerife në Spanjë për klimën e ngrohtë, plazhet e bardha dhe detin me ngjyrat mahnitëse.

Në disa ishuj uji asht i kristaltë, pothuejse si në Karaibe, ndërkohë që nuk mungojnë sportet ujore si sërfi dhe aktivitete të tjera të ngjashme.

Por jo të gjithë e dinë që në Kanarie, të hapësh nji biznis mund të jetë shumë e dobishme.

Gjithnji e ma shumë pensionistë nga Italia janë vendos këtu, mbasi me 1 mijë Euro, aty munden me ba nji jetë prej të pasuni.

A do ta besonit se çmimi i benzinës këtu kushton vetëm 1.08 euro, cigarja 2.30 euro dhe nji vakt i plotë po ashtu kushton fare pak.

Ishujt Kanarie në fakt perbajnë nji zonë ekonomike të veçantë, mbasi në vitin 2000 BE e ka shpall arqipelagun e Kanaries nji zonë me taksa t’ulta, me qëllim zhvillimin dhe promovimin e ishujve nepërmjet investitorëve të rijë.