ETC, 12 vjet për ju … (foto)

Ishte viti 2005 kur ELKOS Group filloi punën me Qendrat Tregtare ETC, fillimisht në Qytetin e Pejës për me vazhdue shtrimjen edhe në qytete e tjera.

 

Lexoni tekstin e plotë

 

Suksesi i vazhdueshëm në ofrimin e shërbimeve ndaj konsumatorëve duke servuar çdo herë çmimet më të mira, asortimanin e gjërë, dhe ofertat e shumta kanë bërë që sot ETC të ketë në zinxhirin e saj me 25 Qendra Tregtare ( Kosovë – 21 Qendra, Shqipëri – 1 Qendër, Maqedoni – 2 Qendra dhe Mal të zi – 1 Qendër ).

Fal besimit të konsumatorëve ETC realizon qarkullimin më të madh krahasuar me branzhin e saj . Po ashtu ELKOS Group dhe ETC janë një ndër tatimpaguesit më të mëdhenj në Kosovë.

Me datë 29 Shtator nga ora 15:00 për të vazhduar deri më 2 Tetor, ETC feston 12 vjetorin e saj në të gjitha Qendrat Tregtare ETC në Kosovë dhe Rajon.

Për të festuar me kosumatorët e saj, për besimin e dhënë gjatë gjithë ketyre viteve ETC ka bërë pregaditje speciale duke investuar mijëra euro për të ofruar:

– Mbi 100 Artikuj me Gratis

– Zbritje deri në 50 %

– Mbi 10,000 Dhurata për kosumator

– Surpriza dhe akitivitete për fëmijë dhe

– Shumë shperblime të çastit

Shfletoni Ofertat e shumta në linqet e mëposhtme :

  1. goo.gl/9BG9Td
  2. goo.gl/9BG9Td
Shperndaje në: