FLUIDI vazhdon të na befasojë

Foto 1

Ditëve të fundit Kompania Fluidi ka realizuar kampanjën “Shijo momentin me brendet RC” për njërin nga brendet e tij. Behët fjalë për brendet RC dhe shijet e reja, të cilat rezultuan të jenë fantastike si në shije ashtu edhe në cilësi.

Reklama fillon me një konkurs vallëzimi i cili mbahet në sallën më të bukur të qytetit, sepse po përzgjedhë kërcimtaret më të mira të qytetit. Vajza e cila është në ankth për të fituar po pret radhën e saj. Para saj në garë është shoqja e ngushtë e cila del e dëshpëruar nga salla e audicioneve. Kur vajza hyn në sallën ku po mbahen audicionet, fiton simpatinë e anëtarëve të jurisë. Anëtarja e jurisë e cila është e ulur në mes, i zgjatë një Rc Lemon Lime, vajza e merr dhe e shijon, duke i dhëne vetës kënaqësinë e shijes së freskët të gotës së mbushur me Rc Lemon Lime. Vallëzimi që ajo realizon pasi që e shijon pijen Rc Lemon Lime i siguron asaj notën maksimale 10 nga të gjithë anëtaret e jurisë.

Në anën tjetër, ne një ambient të mbushur me ngjyra të kaltërta dhe të kuqe që simbolizojnë RC Cola, djali prej të njëjtës familje, me talentin e tij ka mbledhur shoqërinë për të treguar aftësitë e tij. Por diçka i mungon, diçka qe do ta plotësonte dhe ne kombinim me talentin e tij, do te japin një shfaqje për duartrokitje të pafundme. Ashtu edhe ndodhe, djali kap RC Cola, të cilën e shijon dhe fiton guximin për të rrëshqitur me vetëbesim dhe i sigurt. Djali del i fituar nën shoqërinë e RC Cola .

Në një ambient familjar, mbledhen prindërit dhe fëmijët për të festuar sukseset e ditës. Nuk ka momente më të gëzueshme se kur fëmijët tanë janë të suksesshëm, kur ndjekin pasionet e tyre, kur punojnë pa u ndalë për të bëre krenare prindërit e tyre. Këtyre gëzimeve u’a shtojnë kuptimin pijet e Brendeve RC me shijet RC Bitter Limon, RC Lemon Lime, RC Q Orange, RC Q Exotice, RC Cola.

Shijo momentin tuaj të familjes tuaj me brendet RC për të mos u zhgënjyer as nga shija as nga cilësia. Kjo fjali është garancë nga kompania Fluidi, e cila gjithsecilën dite ja kushton konsumatorëve të vet të cilët janë të shumtë nëpër botë. Bëhuni edhe ju pjese e trendëve botërore.