FMN: Dalja e Britanisë nga BE shkakton dame globale

Dalja nga Bashkimi Europian e Britanisë së Madhe, mundet me shkaktue dame të randa rajonale dhe globale, paralajmëroi Fondi Monetar Ndërkombëtar.

Dalja e saj kishte me shkaktue sfida për të mëdhaja për të dyja, si për Mbretëninë e Bashkueme, njajtë edhe për Europën vazhdon FMN, shkruen BBC.

FMN ka konstatue se referendumi i planifikuem me 23 Qershor ka krijue tashma pasiguri për investitorët.