Jaffa Champion dredhëz, nga kompania FLUIDI

Njihuni me produktin e Jaffa Champion të llojit dredhëz, nga kompania FLUIDI. Ky lëng freskues ka përmbajtje mjaft natyrale, përderisa nuk ka sheqer të shtuar artificial.  Me përdorimin e një produkti të tillë, ju do ta keni mundësinë të ndiheni sikur jeni dukë ngrënë dredhëza të marrura nga toka.

Përderisa ky produkt është mjaft natyral, rekomandohet që në raste të dietave të lehta ju ta perdorni në vend të produkteve qumështore këtë produkt pasi që nuk ka ndonjë sasi të yndyrës.

Me konsumimin e këtij lengu, ju do të fitoni edhe vitamina si atë C dhe D dhe me disa minerale shtesë, e cila do të referojë në përmiresimin e imunitetit tuaj.
Si përparësi shtesë, ky produkt preferohet të konsumohet edhe gjatë ushtrimit të aktiviteteve si shkuarjes në fitness, ushtrimin e ndonjë sporti ekstrem apo daljen në vrapim.

Duke përdorur një produkt të tillë, ju poashtu do të keni pamje më të shkëlqyer dhe sa më natyrale. Përveç avantazheve shëndetësore, produkti i Jaffa Champion Dredhëz poashtu është edhe shumë i shijshëm.

Për të shijuar një drekë më të kompletuar ky lëng poashtu kombinohet shumë mirë edhe me ushqime me kripë, duke i hequr dilemat e dehidrimit në fund.
Përveç historisë së suksesshme me ç’rast ky lëng prodhohet nga viti 2005, produkti në fjalë poashtu tashmë është eksportuar edhe në tregje të jashtme duke qenë një nga produktet më të kërkuara në restorante, bife të universiteteve si dhe supermarkete të ndryshme.

###

Shperndaje në: