Jaffa Champion MultiFrutti – shija e duhur për ju

Foto_1jaffa

A e keni provuar ndonjëherë lëngun me multifruta të Jaffa Champion?

Ky produkt është i stërmbushur me 10 lloje vitaminash tropikale duke qenë përbërës edhe i vitaminave A, D dhe E.

Nëse jeni në dilemë se si të ja nisni një ditës produktive, atëherë sygjerohet që të filloni me Jaffa Champion MultiFrutti.
Duke pasur një përqindje prej 50 % portokall, 20 % karote, 20 % mollë dhe 10 % ananas ky produkt freskues ju bën që të kaloni ditët e ngrohta të verës në mënyrë më të lehtë.

Përderisa produkti përbëhet nga pemë të shtrydhura natyrale, duhet ta tundni para përdorimit në mënyrë që të ndjeni shijen multifunksionale të lëngut.
Preferohet që produktin ta mbani në ambiente të ftofta specifikisht në frigorifer.
Lëngu Jaffa Champion MultiFrutti do të ndihmoje që personat të kenë një lëkurë më të pastër duke pastruar atë nga aknet, pasi që lëngu është i pasuruar me vitaminën A.

Në të njëjtën kohë, me konsumimin e këtij lëngu ju do të keni dhëmbë më të fortë pasi që produkti përmban vitaminën D.
Pasi që lëngu është shumë i lehtë dhe nuk ka ndonjë sheqer të shtuar artificial, do të ndikojë edhe në energjinë ditore duke ju mbushur me më shumë fuqi gjatë punës duke qenë i pasuruar me vitaminën E.

Lëngu Jaffa Champion Multifrutti po ashtu do të ndikojë edhe në nxitjen e përforcimit të kujtesës pasi që është i pasuruar me fruta të disa llojeve.
Duke menduar edhe për gjeneratat më të reja, Jaffa Champion Multifrutti servohet edhe në paketime të vogla me ambalazhe shumëngjyrëshe.

###

Shperndaje në: