Jaffa Champion – shije e trendit botëror

Jaffa Facebook covers - final

Vetitë pozitive të lëngjëve në organizmin e njeriut janë temë e diskutimit në përditshmërinë tonë. Duke marrë parasysh këtë fakt në vitin 2003 kompania ‘’Fluidi’’ filloi zgjerimin e saj duke i sjellë konsumatorit të vetë shijen “Jaffa Champion”. Përgjatë rrugëtimit të saj 13 vjeqar ‘’Jaffa’’ qëndroi si shoqëruese e tryezave të begatshme Kosovare, duke ju dhënë shijen dhe kulatitetin e kërkuar.
Në shumicën e shoqërive preferohet konsumimi i shijeve të ndryshme të sjellura nga pema e drejtë në shtëpitë tona. Lëng Portokalli dhe Nektarinë, Lëng Portokalli, Limoni e Karrotash, Lëng Portokall i Kuq, Lëng Boronice, Lëng Mollë e Gjelbër, Lëng Fruta Mali janë vetëm disa nga shijet e veçanta të ‘’Jaffa Champion’’.
Një llojllojshmëri shijesh e pasur me vitamina dhe me kualitet është e domosdoshme për çdo njërin nga ne, e për të gjitha moshat. Për fëmijët një lëng i ‘’Jaffes’’ është i nevojshëm për rritje të shëndetshme, për një të rritur është e domosdoshme për përfitimin e energjisë dhe për të gjithë është e nevojshme një shije e shkëlqyer.
Produkte të veçanta dhe të shumëllojollojshme, kompania ‘’Fluid’’ vazhdon të sjellë për ne, duke mos na dëshpëruar as në shije e as në cilësi.