‘Klima e biznisit në Kosovë’ debatohet sonte në MOMENTUM

Sonte vazhdon emisioni politik ‘MOMENTUM’ ne Televizionin Rrokum.

Tema e debatit per sonte asht: ‘Klima e biznisit ne Kosove’

“Ne cilen gjendje ndodhen investimet e hueja ne Kosove? Sa inkurajuese jane politikat fiskale te Kosoves? Sa jane rrite subvencionet ne sektoret e ndryshem strategjik si bujqesia apo ri-industrializimi i vendit?

Ne keto dhe shume pyetje te tjera kane me dhane pergjigje sonte mysafiret e emisionit MOMENTUM.

Te ftuem jane: Berat Rrukiqi nga Oda Ekonomike e Kosoves, Agim Shahini nga Aleanca Kosovare e Bizniseve dhe Dardan Abazi nga Instituti per Politika Zhvillimore.

Emisioni fillon prej ores 20:00 ne Televizionin Rrokum.

Moderohet nga Ardian Lama.