Kryeministri vizitoi bjeshkët e Rugovës, bani përmbylljen e projektit të korporatës “Rugove”

Kryeministri Isa Mustafa, i ka vizitue bjeshkët e Rugovës bashkë me stafin e tij.

Nji zyrtarë i kabinetit të Mustafës i ka publikue disa fotografi të Kryeministrit afër drinit të bardhë.

Kryeministri e ka vizitue edhe Komunën e Klinës ku ma mbas asht ndalë te korporata “Rugove”.

Mustafa e ka ba përmbylljen e projektit “ More Quality Domestic Cheese for the Domestic Market” të implementueme nga korporata “Rugove” dhe e financueme nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë.

 

Rugove
mustafa mustafa1

Shperndaje në: