Ramiz Kelmendi jep nji premtim në Pejë (foto)

Zavendëskryeministri i vendit, Ramiz Kelmendi, sot ka vizitue nji objektit prodhues të pastave dhe biskotave në Zahaq të Pejës.

Ai ka premtue se shumë shpejt ka me i krijue mbi 100 vende të reja pune në rajonin e Pejës.

“Vizitë objektit prodhues të pastave dhe biskotave në Zahaq të Pejës, që pritet të funksionalizohet në dhjetor të këtij viti. Investimi në këtë projekt kap shumën e dhjetëra miliona eurosh dhe do të krijojë mbi 100 vende të reja pune në rajonin e Pejës”, ka shkrue Kelmendi në Facebook.

14937430-551951904929698-4151018194196136717-n-650x358

14925769-551951911596364-7928081279903973747-n