Shpaloset programi për konkurrueshmëni

Sot në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, shpaloset programi për konkurrueshmëni “Competitiveness Outlook”, i hartuem nga Organizata Europiane për Bashkëpunim (OECD).

Programi asht i hartuem për krejt rajonin e Europës Juglindore. Punëtoria hapet nga Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami.