Vala me mega ofertë për 28 Nandor

Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës,Vala – Agron Mustafa, tha se për nder të festës mbarëkombëtare të 28 Nandorit, Vala ka me ju ofrue mbi 1 milionë klientëve të saj super-oferta, për me folë në telefon, sms apo internet të shpejtë. Mega ofertat e Vala’s ofrojnë deri në trefshin e vlerës për qytetarët që vendosin t’i shfrytëzojnë ato dhe kanë me vle deri në javën e parë të Dhetorit.

Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, për nder të 28 Nandorit, festës mbarkombëtare të Pamvarsisë, vendosi me ju ofrue mbi 1 milionë abonentëve të Vala’s nji mega-ofertë, e cila shkon deri në trefishin e vlerës së shumë bazike që klienti vendosë me mbushë telefonin.

Bahet fjalë për oferta të shumëllojshme për realizimin e bisedave, sms apo internetit të shpejt 4G.

Nëse e mbush me 5 euro telefonin, kanë me dalë plus 11 euro të tjera vlerë, të shpërndame në internet dhe sms. Për 10 euro mbushje dalin plus 22 euro të tjera të shpërndame në internet dhe sms. Ndërsa, për ata që vendosin me mbushë 20 euro, kanë me marrë edhe 45 euro të tjera shtesë, qindra minuta bisedë, sms dhe internet të shpejtë 4g. Për 40 euro mbushje, klienti ka me përfitue shtesë plus 90 euro të tjera bisedë, sms dhe internet.

Ma së shumti kanë me përfitue, ata që mbushin telefonin me 50 euro mbushje. Vec kësaj shume prej 50 eurove, ata kanë me pasë në telefonin e tyne edhe 110 euro të tjera shtesë minuta bisedës, sms dhe internet.

Shperndaje në: