Veseli: Sfidat e zhvillimit ekonomik dhe forcimit demokratik të institucioneve kapërcehen ma lehtë tue mësue nga përvojat ndërkombëtare

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, asht tue marrë pjesë në Konferencën Parlamentare Globale të Bankës Botnore dhe FMN’s, e cila po mbahet në Washington D.C të SHBA’ve.

Sot, në Konferencën Parlamentare Globale të Bankës Botërore dhe FMN-së, e cila po mbahet në Washington D.C, të SHBA-së, pata mundësinë të takohem dhe këmbej pikëpamje me shumë përfaqësues parlamentesh dhe vendimmarrës nga e gjithë bota”, shkruejti Veseli në llogarinë e tij në Facebook.

Ai thotë se: “Sfidat e zhvillimit ekonomik dhe forcimit demokratik të institucioneve kapërcehen shumë më lehtë duke mësuar nga përvojat e ndryshme ndërkombëtare”.

 

kadri kadri1

Shperndaje në: