Video e tmerrshme se qysh trajtohen zogjtë në pulari

Këto pamje shokuese tregojnë menyrën çnjerëzore se si trajtohen zogjtë e porsalindun në pulari.

Dita e parë e jetës së tyne asht nji tmerr, ato procesohen sikur janë copa mishi.

Zogjve ma të dobët ju keputet koka, të mbijetuemit shkojnë më pas në pulari dhe rriten derisa bahen gati për konsum.

Video asht regjistru në mënyrë sekrete nga nji grup i të drejtave të kafshëve.

Shperndaje në: