Bora e parë e këtij viti ka mbulue këtë vend në rajon (foto)

Në shumicën e vendeve në Bosnje, FHMZ raporton se ka pasë reshje të borës, të cilat kanë mbulue qytetet.

Bora ka mbulue vendet si Bjelasnica, Jahorina dhe Vlasic.

Reshjet e bores që kanë me qenë intensive pritet me fillue edhe në perëndim, jugperëndim dhe disa vende në pjesën qendrore të Bosnës.

Edhe moti në Kosovë, ditëve të fundit asht tue u keqësue, andaj nuk do t’ishte e habitshme që edhe në vend të ketë reshje bore.

 

2-bora

 

3-bora

 

4-bora

 

5-bora