Doni me jetue si në parajsë? Ky ishull asht në shitje

Nëse doni të shkëputeni nga bota dhe të keni parajsën tuej personale, ju duhen së paku 39 milionë dollarë.

Nji ishull privat ka dalë në shitje në Montana, SHBA.

Shelter asht rreth 9 hektarë dhe gjendet në mes të liqenit Flathead.

Prona ka edhe nji poligon dhe nji rezidencë për miqtë me dy dhoma gjumi dhe katër banjo.