E pabesueshme se nga cili vend vijnë këto foto të mrekullueshme

Dielli përvëlues i shkretinës sapo asht ulë nën urën madhështore dhe shekullore të Khaju’t.

Por, tash harku i saj shkëlqen nga nji dritë e verdhë në qiellin e natës dhe dhuron nji pamje spektakolare.

Banorët e Isfahan’it takohen ndërmjet dritave këtu – dhe në urat e tjera që kalojnë mbi lumin Zayandeh, çdo mbramje për t’u socializue.

Shperndaje në: