Fëmitë jetimë të Çamërisë, prindët u masakruen nga grekët

Këta janë fëmitë shqiptarë nga Çamëria (1945-1946), prindët dhe të afërmit e të cilëve u masakruen nga ushtria nacionaliste greke ‘EDES’ e drejtueme nga Napoleon Zerva.

Këta fëmi u rritën jetimë, pa nanë dhe babë.

Fëmitë janë fotografue pak mbsi kanë hy në territorin e Shqipnisë, të paushqyem mirë, me tesha copë./Mapo

Shperndaje në: