Foto +18: Rrugët e përgjakshme drejt Mosulit

Beteja e Mosulit ka hy në ditën e saj të tretë dhe doket se rruga për me rimarrë qytetin iraken nga duert e ISIS ka me qenë shumë e përgjakshme.

The Sun ka fotografue sot shesh-betejën ku munden me u pa disa trupa që u mungonin gjymtyrët.