Mbrenda shpisë së Donald Trump (foto)

Donald Trump i lindun më 14 qershor të vitit 1946, në Kuins të New Yorkut asht nji investor jashtëzakonisht i famshëm si dhe nji miliarder i fuqishëm.

Ai aktualisht ka nën kontroll disa biznise në qytet si dhe jashtë tij. Ai e nisi biznisin e tij me babën, i cili ja la atij në dore mbasi ndihej shume i vjetër për me drejtue nji biznis.

Ai zotnon biznise miliarda dollarësh në tanë botën. Nji ndër ma të famshmet asht “Trump Tower”

Shperndaje në: