Mrekulli: Nxjerret e gjallë foshnja nga gërmadhat në Aleppo, e vetmja e mbijetueme

Ky asht momenti i mrekullueshëm kur nji foshnje asht nxjerr e gjallë nga rrënojat në Aleppo, derisa shumë persona tjerë kanë vdekë nga sulmi me bombë, ma i randi që kur konflikti ka fillue.

Njerëzit nxituen ta pshtojnë vajzën e vogëlm e cila ishte e mbulueme nga rana, e zhytyn ne qetësi dhe tue mos kajt aspak, shkruen The Mirror.

Ajo asht e vetmja e mbijetemer nga ndërtesa që u rrxue shkaku i bombardimeve.

a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-carr-1-600x339 a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-resc-1 a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-resc-2-1-600x338 a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-resc-2-600x336 a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-resc-600x336

Shperndaje në: