Zgjedhjet në SHBA përmes fotove

Mbas nji fushate me plot të paprituna, sot Amerika vendos se kend ka me vendos në Shtëpinë e Bardhë.

Hillary Clinton apo Donald Trump? Kjo ka me u zbulue kur qendrat e votimit në Amerikë të jenë të mbylluna dhe të shpallen rezultatet.