10 femnat ma të bukura në botë simbas shkencës

Shkenca ka qenë në gjendje të na kallxojë shumë për bukurinë: karakteristikat fizike, të cilave burrat nuk munden me i rezistue, tiparet ma të paharrueshme të ftyrës, dhe tash, se cilat gra janë konsiderue ma të bukura në botë dhe pse.

E tana kjo vjen prej nji filozofie të lashtë greke e njohun si Raporti Phi, të cilën Julian De Silva nga Qendra e Kozmetikës së Avancueme për Kirurgji Plastike të Ftyrës, e ka përdorë së bashku me hartën e ftyrës në kompjuter, për me përcaktue se cilat nga gratë e famshme e kanë raportin ideal të ftyrës, transmeton Rrokum.TV.

Pra, simbas grekëve të lashtë dhe shkencës, këto janë 10 femnat ma të bukura në botë:

1. Amber Heard 91.85%

2. Kim Kardashian 91.39%

3. Kate Moss 91.06%

4. Emily Ratajkowski 90.8%

5. Kendall Jenner 90.18%

6. Helen Mirren 89.93%

7. Scarlett Johansson 89.82%

8. Selena Gomez 89.57%

9. Marilyn Monroe 89.41%

10. Jennifer Lawrence 89.24%

Kim-Kardashian-qe-lepin

Emily Ratajkowski

selena

Marilyn_Monroe_Niagara

 

 

Shperndaje në: