3 këshilla për me arritë deri te seksi ma i mirë që keni pasë najherë (foto +18)

Çdo javë, eksperti Lodro Rinzler, hulumton dhe shqyrton deri në skajet ma të guximshme të psiqikës seksuale mashkullore, për me i gjetë mënyrat ma të mira se si ju dhe partneri juej me arritë seksin ma të mirë najherë. Këtë javë, ai ka vendosë me folë me Jeff Rodney dhe disa mashkuj tjerë me i marrë përgjigjet e duhuna.

Banu i besueshëm

Asht nji epizod te filmi “How I met your mother”, ku nji burrë i moshuem, Mitch, përshkruen truqet dhe mashtrimet e tij për m’i përfitue femnat në krevet – ai rrin i shtrimë cullak në shtrat dhe pret që femnat të ecin rreth tij. “Besimi absolut i lëvizjeve asht frymëzuese”, thotë Rodney, tue pohue se ka pasë femna që e kanë ba këtë për atë. “Kam qenë në lidhje me nji femën për disa javë me rradhë. Kur shkuem te shtëpia ime, i kërkova ndjesë për disa minuta shkuemje në banjo dhe kur u ktheva në dhomë, ajo ishte shtri në shtrat e deshun plotësisht. Për nji moment u dheza krejtësisht në epsh. Na meshkujt jemi krijesa shumë të thjeshta. Mjafton nji dozë e vetbesimit përgjatë udhëtimit intim apo procesit, pamvarësisht nëse asht ndonji vallëzim striptiz, deshje pa hezitim ose të na tregoni se çka ju kënaq ma së shumti dhe se çka dëshironi saktësisht në shtrat.”

Tregoni ndonji gja apo kërkesë të çuditshme

Na të gjtihë kemi të paktën nji gja në shtrat që asht pak… jo morale, por thjeshtë ndjehemi bukur. “ Kur kam fillue takimet me të dashtunën time, thotë Jeff, kishim marrëdhanie seksuale të përkryeme. Por, tri javë ma vonë, ia tërheqja flokët e saj drejt nji pike të preferueme timen dhe ajo pohonte se e pëlqente atë. Nuk asht diçka që mundet me u va gjithmonë ose në çdo marrëdhanie, mirëpo unë jam i lumtun kur kërkesat tona pëlqehen nga të dy partnerët. Asht mirë t’i tregoni ndonji gja të pazakontë apo gjana të thjeshta që juve ju eksitojnë, dhe keni me pa se keni me u befasue kandshëm.

Mbani dritat dhezë

Cliff, gjatë intervistimit filloi tue përshkrue procesin e momentit intim. “Ju shkoni në shtrat dhe jeni të pregaditun me ba seks. Teshat filloni t’i hiqni dhe…papritmas ajo kërkon me i shkymë dritat.”

“Jo!” – bërtiti Rodney, i tronditun. Nuk asht e hijshme të veprohet kështu, kjo i ngjan sikur ajo përpiqet me mshef diçka. “

Shperndaje në: